Adler Rozdrabniacz ze szklaną misą

Symbol: AD 4082
Dostępność: Jest w magazynie
102,00 zł Brutto
szt.
Zamów w ciągu
21 godz.
21 min.
30 sek.
a paczkę wyślemy jutro
Przewidywany czas wysyłki: 1 dzień
Cena przesyłki już od:
9,99 zł Brutto
  • Odbiór osobisty Łódź ul. Mazowiecka 43 0,00 zł Brutto
  • ORLEN Paczka 9,99 zł Brutto
  • InPost Paczkomaty 24/7 11,49 zł Brutto
  • DPD Pickup 12,99 zł Brutto
  • Kurier Inpost 14,99 zł Brutto
  • Kurier Inpost płatność przy odbiorze 16,99 zł Brutto
  • Zamówienie telefoniczne Kurier płatność przy odbiorze 24,00 zł Brutto
EAN:
5903887803274

Elegancki i trwały rozdrabniacz z ostrzami ze stali szlachetnej to użyteczne urządzenie kuchenne. Pozwala na rozdrobnienia różnych typów produktów. Szklana misa o pojemności 1.2l jest wytrzymała i łatwa w utrzymaniu w czystości. Rozdrabniacz AD4082 może pracować w trybie normalnym lub pulsacyjnym, w zależności od potrzeb użytkownika.

  • 2 stopnie prędkości rozdrabniacza
  • 4 ostrza w dwóch poziomach
  • Ostrza ze stali nierdzewnej
  • Pojemność misy: 1.2l
  • Szklana misa
  • Plastikowa pokrywka
  • Gumowa antypoślizgowa podkładka
  • Obudowa części silnikowej: plastik
  • Zabezpieczenie przed przegrzaniem
  • Mycie w zmywarce: szklana misa, ostrza
  • Długość kabla: 120cm
  • Nadaje się do rozdrabniania, warzyw, owoców i orzechów. Również małych porcji lodu
  • Zasilanie: 220-240V, ~50/60Hz
  • Moc: 300W
  • Moc maksymalna: 550W
  • Pobór energii w stanie wyłączenia: 0,06W
  • Typ wtyczki: C
Parametry:
Głębokość:
19
Szerokość:
19
Wysokość:
26

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Ostrzeżenia oraz informacje dotyczące bezpieczeństwa znajdują się w instrukcji obsługi do produktu.

Dokumenty potwierdzające zgodność produktów z obowiązującymi normami bezpieczeństwa są dostępne na stronie producenta.

W przypadku braku potrzebnej dokumentacji, prosimy o kontakt.

Dane producenta

Adler Sp. z o.o.
Juliana Konstantego Ordona 2A
01-237 Warszawa
Poland

+48 22 8629665
biuro@adler.com.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: